ALEXANDER NØRREGAARD

Mit navn er Alexander og jeg driver Impact Studios. Jeg er en dansk reklame- og dokumentarinstruktør og har siden 2021 udviklet, produceret og instrueret fede slagkraftige reklamefilm for flere virksomheder og institutioner i Danmark. Jeg starter altid projekterne med at forstå dine udfordringer samt mål. På baggrund af disse, udvikler jeg fede innovative koncepter, der sagt kort og godt er nøje designet til at opnå dine ambitioner og i processen udskille dig fra dine konkurrenter.

Min filosofi er, at mennesker husker bedre med deres følelser og overtales med deres hjerter. Derfor stræber jeg efter at sparke følelser frem i seerne, igennem blandt andet skønne optagelser og stærke fortællinger.

Kontakt mig, og få svar på, hvad jeg kan gøre for dig.

Min vision

Mit mål med alle mine projekter, er at fortælle historier, der kan give nye perspektiver på den verden som vi lever i og påvirke seerne positivt til at tage handling. I mine dokumentar projekter forsøger jeg at gøre dette gennem oftest ukendte personers fortællinger – vigtige fortællinger som normalt ikke ville blive hørt. Disse projekter leger oftest med symbolik, men har stadigvæk en spændingsopbyggende struktur og selv i hverdags lignende situationer, en æstetisk smukhed.

Oftest stillede spørgsmål.

Hvis du har samarbejdet med eller kigget på andre video bureauer tideligere, vil du nok kunne genkende dette svar. Prisen for video produktion er meget varierende og der kan derfor ikke gives et konkret svar. Alle har vidt forskellige behov og ønsker indenfor video produktion, og derfor skræddersyes der en videoproduktions pakke til hver kunde. Prisen kan derfor først bestemmes efter vi har snakket sammen. Kontakt mig endelig; så tager vi en uforpligtende snak.

Ja, men det kommer an på produktionens størrelse, komplicerethed og tidsfrist. Fordelen ved at lave produktioner ved hjælp af blot én person, der står for hele molevitten, er primært den mere overkommelige pris. Ved store, komplicerede produktioner, der skal stå færdige inden for kort tid, er et crew på mere end én dog nødvendigt. I disse situationer har jeg et bredt netværk af knald dygtige freelancerer, der kan tilkaldes.

Hvis projektet kræver det, er jeg mere end villig til at rejse rundt til alle verdens fire hjørner.

Igen, så er der utallige faktorer der spiller ind. Skal produktionen f.eks. filmes i fem forskellige lande eller skal det være en halvtime lang dokumentar om din virksomhed? Men du vil naturligvis få en fast dato på leveringen af produktionen, efter vi har snakket sammen. Du kan dog forvente en tidshorisont på mellem en til tre måneder, fra du kontakter mig, til du står med en eller flere færdig(e) produktioner.

“Hellebjerg Idrætsefterskole har ændret den boglige profil til bl.a. at være projektbaseret. […] Impact Studios formåede at fange essensen af forandringerne og leverede et præcist budskab, så eleverne var godt oplyste og blev yderligere motiveret.

Da vi i foråret 2023 ville lave fire nye film om skolens idrætslinjer tog vi igen kontakt til Impact Studios. Efter god dialog med Alexander, omkring mål og behov, modtog vi en meget kvalificeret drejebog for fire motiverende film. […] Sammenklipning af filmene var tro mod drejebogen. […] Vi havde ønske om, at ansatsen til tre af filmene blev vinklet anderledes – og på kort tid fik vi leveret nye film som vi allerede er glade for at bruge i skolens markedsføring.”

– Anders Buhl Forstander, Hellebjerg Idrætsefterskole

Kontaktform